fbpx

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Ik wil gewoon kaarten hebben!


Afbeelding - Schuurfeest - Oalerwets Feesie

Wat voor Feest? een Schuurfeest!

Het mag weer! Oalerwets vrett’n, zoep’n en op huus an kroep’n. Man wat zijn we blij dat we eindelijk weer los kunnen gaan met elkaar! Echt met elkaar de wei in… of nou ja, de schuur in dit geval! Om te vieren dat de grootste beperkingen weer achter ons liggen gaan we al drinkend, etend en knuffelend het oude normaal met elkaar vieren! Dat doen we op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli met een all-in schuurfeest. De hele avond drinken, eten en live muziek! En niet zomaar lauw bier, fris en wijn en patat en verschrompelde frikandellen, maar echte ouderwetse kwaliteit!
Wat zit er allemaal inbegrepen bij je kaartje? Zie het hieronder!

Afbeelding - Schuurfeest - Oalerwets Feesie

Muziek? Muziek!

Uiteraard wordt er gezorgd voor een gezellig stukje muziek! Op vrijdag en zaterdag komen er live optredens vanaf het podium of de platte wagens van topartiesten van diverse genres. DJ’s, live artiesten en bands zullen elkaar in razend tempo afwisselen. Alle soorten muziek zullen de revue passeren, maar er komen ook zeker topartiesten optreden zoals anders ook op het Oalerwets Feesie Festival komen. We stellen je zeker niet teleur!

Tickets

Wat je echt ook nog even moet weten

  • Wat is de minimale leeftijd om binnen te komen?

Het schuurfeest is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. We kunnen helaas geen minderjarigen toelaten voor dit schuurfeest in verband met de uitvoering van de controle op drankuitgave aan personen onder de 18 jaar.

 

  • Wanneer gaat het schuurfeest door?

Het schuurfeest gaat alleen door als er geen mondkapjesplicht en 1,5-meter regels hoeven te worden gehanteerd. Kortom, als we gewoon weer alles zo kunnen doen als voor de intrede van de pandemie het geval is geweest.

 

  • Waar is het schuurfeest?

Het schuurfeest zal plaats vinden in Bovensmilde aan de Duikersloot.

 

  • Kunnen de festival tickets van 2020 worden gebruikt?

De festival tickets van Oalerwets Feesie 2020 zijn niet te gebruiken voor dit schuurfeest. Deze kun je gebruiken voor het eerst volgende Oalerwets Feesie Festival dat in 2022 plaatsvindt.

 

  • Aan welk regels moet ik me houden?

De huisregels voor dit schuurfeest zijn hier terug te vinden.

 

Meer algemene informatie