fbpx

Vrijwilligers

Oalerwets Feesie is een sfeervol evenement wat toegankelijk is voor zowel jong en oud! Midden in de landerijen, op het weiland van Melkveebedrijf Timermans in Bovensmilde vindt je onze mooie feestlocatie. Waar een week voor het feest de koeien nog grazen, wordt er in het weekend van 1, 2 en 3 mei 2020 een fantastisch feest gevierd met vele activiteiten. Het weekend staat in het teken van gezelligheid, vermaak en vertier!

Afbeelding - Vrijwilligers - Oalerwets Feesie

Om dit weekend voor iedereen onvergetelijk te maken, kunnen wij niet zonder vrijwilligers. Ze zijn de personen die ervoor zorgen dat anderen er niet alleen voor staan. Het inschenken van de drankjes, suikerspinnen draaien, assisteren op de crossbaan en/of camping en het op- en afbouwen van het terrein zijn taken die behoren bij een vrijwilliger. Om alle feestgangers een fantastisch weekend te bezorgen, word er van de vrijwilliger actieve inzet verwacht. Maar wees gerust, deze inzet wordt gedurende het jaar dubbel en dik beloond!

Voorafgaand aan het feest organiseren wij een vrijwilligersavond, waarin vrijwilligers de eerste nieuwtjes te horen krijgen van de komende editie. Daarnaast vinden wij het van groot belang dat vrijwilligers inspraak hebben en daarmee meedenken aan de ontwikkelingen van ons vrijwilligersbeleid. Om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet tijdens het feest nodigen wij hun gedurende het jaar uit voor de vrijwilligersdag. Tijdens deze dag doen we als vrijwilligers-team een leuke activiteiten en sluiten we af met een gezellige borrel.

Inschrijven kan je doen door onder aan deze pagina de inschrijfbutton te gebruiken. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail zodat jij zeker bent dat je deel uitmaakt van dit super gave feest!

Inschrijven vrijwilliger