fbpx

Muziek

Muziek kan natuurlijk niet ontbreken tijdens Oalerwets Feesie. Daarom hebben we dit jaar maar liefst 3 podia één in de feesttent, één in de piratentent en één buiten. Er is een continue programma met artiesten en activiteiten rondom de cross. Overdag is er gratis entree en kun je zo komen kijken naar het muziek, cross en familiespektakel bij Oalerwets Feesie.

Dagprogramma

Vrijdagavond dance in de feesttent

Vrijdagavond 1 mei 2020 wordt er in de feesttent afgetrapt met Outsiders. Gegarandeerd ouderwets hakken en zagen in een nieuw jasje. Het belooft weer een grote knaller te worden waarbij alle oude platen weer uit de speakers komen knallen.

Naast de Outsiders komen er weer enkele aanstormende talenten optreden. De lokale DJ THINGS en DJ Twin-Tower laten de early hardcore en hardstyle weer herleven in de feesttent van Oalerwets Feesie!

Tickets bestel je hier!

meer info
Afbeelding - Muziek - Oalerwets Feesie
Afbeelding - Muziek - Oalerwets Feesie

Zaterdagavond Boerenrock in de feesttent!

Zaterdagavond 2 mei 2020 wordt er weer ouderwetse boeren muziek in de feesttent naar voren gebracht. Het is weer gelukt om de bus vanaf de Sallandse heuvelrug naar de Drentse heide te krijgen, Bökkers zal weer present zijn tijdens Oalerwets Feesie dit zal weer gegarandeerd høken worden.

Dan hebben we nog de gasten van Kobus en de Rokkers en Vol Gas. Zij zullen er weer vol gas tegenaan om met geslepen gitaren en een nieuw vel over de drums er weer een dampende show van te maken.

Tickets bestel je hier!

meer info

Vrijdagavond live muziek in de Mts. Feijen piratentent

Grootmoeder zegt nog altijd ‘Wat goed is, moet je goed laten’. Prima, luisteren we graag naar. Na een daverend, of liever dampend, succes van vorig jaar treedt op vrijdag 1 mei SmildegerRoet weer op in de Mts. Feijen Piratentent en zal het weer volledig op de kop komen zetten en er een gezellige avond van maken waar alle soorten muziek voorbij komen. Met meer dan 20 jaar podiumervaring is het ook een schone taak die zeer zeker aan de bandleden is toevertrouwd. Samen met FIRMA Oalerwetse Piraatjes gaat het dak er weer ouderwets af en worden de hits van goud tot oud op je afgevuurd live vanaf de bühne!

Tickets bestel je hier!

Meer info

Zaterdagavond Hollandse avond in de piratentent

Hoogtepunt van deze Hollandse avond moet toch zijn The Dutch Boys. Live vanaf het podium in de Mts. Feijen Piratentent komen de klanken van weleer tot leven met hits als ‘heb jij mien zwien ook zien’,  ‘Boer Harms’,  en natuurlijk ‘Amerika en Olde Pekela’. Ook komen Mark Doldersum en Erik van Klinken live optreden tijdens de Hollandse avond bij Oalerwets Feesie. Uiteraard wordt alles aan elkaar gedraaid samen met de FIRMA Oalerwetse Piraatjes.

Tickets bestel je hier!

Meer info

Vrijdag 1 mei, zaterdag 2 mei & zondag 3 mei 2020 overdag

Overdag zal er muziek zijn in de feesttent,  Mts. Feijen piraten tent of op het buitenpodium en daar is een heel programma voor!

meer info