fbpx

Camping

Oalerwets Feesie heeft weer veel nieuwe dingen dit jaar… waar onder een camping. De camping zorgt ervoor dat niet alleen de feestgangers van Oalerwets Feesie een mooi feest tegemoet gaan, maar ook de rijders in de diverse klassen kunnen bij ons overnachten. Ook jij kan op de camping van Oalerwets Feesie overnachten en hoeft zo niets meer te missen! Bij een campingkaart zitten automatisch je entreekaarten voor vrijdag en zaterdag inbegrepen en kan je vanaf vrijdagmiddag 1 mei om 16:00 uur het feestterrein op. Kaarten voor de camping kunnen alleen via de online ticketshop van Oalerwets Feesie worden gekocht vanaf zondag 23 februari 2020! Hoe het verder allemaal precies zit lees je hier onder.

Let op!

  • 1 camping ticket geeft 1 persoon toegang tot de camping en beide feestavonden
  • Slaap je met meerdere mensen in een tent, caravan of sleurhut? Koop dan allemaal apart een campingticket en geef aan of je in een tent of caravan slaapt. Op het terrein wordt je ingedeeld op een mooi passend plekje
  • Heb je geen camping ticket? Dan kun je helaas niet op de camping komen. Toegang is alleen voor campinggasten
Afbeelding - Camping - Oalerwets Feesie

Opening camping
Op vrijdag 1 mei 2020 wordt vanaf 16:00 uur de camping officieel geopend. Trek je mooie Tabbert maar uit de schuur of neem je vouwtent mee en kom gezellig overnachten op het feestterrein! Je hoeft van te voren niet op te geven wat je meeneemt, oalerwets gebruik is dat je eigen spul ook weer meeneemt. Uiteraard wordt de camping van alle gemakken voorzien. Zo zijn er toiletten en douches met warm water beschikbaar en kun je ook heerlijk ontbijten midden in de Drentse natuur, wat een dolle boel!

Hoe ziet dat er ongeveer uit?
Als je op de camping overnacht krijg je uiteraard een weekendkaart die je toegang geeft tot alle feesten die er bij Oalerwets Feesie plaatsvinden. Overdag heerlijk genieten van de motorcross, grasbaanraces, spelen in de zandbak, je even goed op laten schminken voor de avonden, live muziek vanaf drie podia of meeluisteren naar de FIRMA Oalerwetse Piraatjes… te veel om op te noemen dus! Dit jaar is er een continue programmering van muziek en cross. Er is altijd wat te doen op het feestterrein! De line-up wordt stukje bij beetje steeds meer bekend gemaakt en zodra het programma volledig bekend is wordt het blokkenschema bekend gemaakt!

Yiihhaaahh! Moet ik bij zijn!
Uiteraard is de camping niet compleet zonder jou! Het is heel simpel, koop een campingkaart in de ticketshop. Even een weekendje kamperen met de vriendenclub? Even onder het juk van thuis weg? Geen zin om naar huis toe te gaan? Of gewoon een portie goede nachtrust omdat je de volgende dag weer wilt vlammen op de crossbaan? Dan is overnachten op de Oalerwetse camping net wat voor jou!

Huisregels
Uiteraard zijn er een paar huisregels opgesteld waaraan moet worden voldaan voordat je op de camping kan komen. Zo is het niet toegestaan om zelf drank en etenswaren mee te nemen het terrein op. Of denk je eraan om die oude voorraad hout nog even weg te kunnen stoken? Ook dan moeten we je teleur stellen. Of denk je dat het na afloop van het feest nog niet genoeg is geweest? Er moet ook nog gepresteerd worden op de crossbaan. We maken er samen een groot feest van, dat is zeker, maar zoals met alles moeten er wel een paar regels zijn. Als we ons daar allemaal aan houden wordt het een super gezellige camping! Wil je precies weten hoe het zit voor de camping? Lees dan Huisregels Oalerwets Feesie voor de camping!

Koop campingtickets
Afbeelding - Camping - Oalerwets Feesie