Zaterdag

Zaterdag

11 mei 2019

Overdag

Een feest voor jong en oud waarbij de drempel laag wordt gehouden en iedereen welkom is! Met springkussens, clown, livemuziek en radio marathon zorgen wij er voor dat er nog meer spektakel aan de Oalerwetse motorcross worden toegevoegd. Clown Bennie en Muziekband Sixpack zijn van de partij om een vrolijke noot aan het dagprogramma te geven.  Er is geen entree voor het bezoeken van de brommer en motorcross. Zorg er dus voor dat je hier niets van mist!

Radiomarathon 105.1FM Gehele dag
Zitmaaier races 12:00 uur tot 13:00 uur (indicatie)
Clown Bennie 13:00 uur tot 17:00 uur
Live muziek band ‘Sixpack’ 14:30 uur tot 16:30 uur

 

’s Avonds

Bökkers is zonder twijfel de hardst werkende band in de ingedutte vaderlandse showbussiness. Al jaren toert de Sallandse rockband langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een ongekend dampend feest te vieren met originele rock-krakers als Annie uut de Bochte, Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet, Jezus en Iederene Hef een Reden. Ennuhhh… zaterdag 11 mei 2019 staan ze bij Oalerwets Feesie weer op het podium om er een spectaculaire belevenis van te maken, of even wat ‘leaven in de brouweri-je’ maken! Naast deze jongens staan ook Kobus en de Rokkers bij Oalerwets Feesie op het podium. De jonge gasten uit Swiggel (Zwiggelte voor mensen geboren na 1477) bestaan dit jaar alweer 5 jaar en maar spelen alsof ze al meer dan 40 jaar ervaring hebben. De energie die deze jonge gasten op het podium brengen laten geen mens die van rock ’n roll houden onberoerd! Ook in de pauzes hoef je niet bang te zijn voor een stil moment, want dan is DJ Nick van PartyNL er om de stemming er goed in te houden!

Ben je geen dialectische rockfan? Ook dan is er op zaterdagavond meer dan genoeg vertier! Want in de tweede tent is er een oergezellige Hollandse avond waar verschillende artiesten komen optreden zoals Mark Doldersum. De jonge strijders van de zwarten pannekoeken (oude spelling ja) parade zijn er ook weer helemaal klaar voor om er een super feest van te maken en naast dat ze die pannekoeken de tent in smijten om je lekker mee te laten deinen wordt het ook allemaal de ether in geslingerd via 105.1 FM. Ook wordt er voor de groene knuppels (’t mot wel in een plastic glassie natuurlijk) en het bruine fruit gezorgd. Kortom een fijne avond om eem lekker dom te kieken naar de ladies of de keerls en te genieten van alle het goede wat het lekke mandje te bieden heeft. Maar pas wel op! Het oude wijze werkwoord zegt wel ‘Komt het net uit het lekke mandje, wacht dan even anders verbrand je!’

Een lekker avondje waarbij je geen zorgen hoeft te maken of er wat te doen is, maar alleen maar of je alles wel mee kan krijgen! Voor slechts € 15 kan ook jij er bij zijn! Tickets kun je bestellen via de ticketpagina vanaf 3 maart 2019! Voor de late beslissers, aan de deur kost een kaartje € 20.